Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Un camion a făcut prăpăd pe centura Vâlcele – Apahida

0

accident-centura-valcele-apahida-camion-autoturisme-13Două persoane rănite și pagube uriașe, acesta este bilanțul unui accident rutier care a avut loc, vineri după-masă, pe centura Vâlcele – Apahida, în județul Cluj. De vină pentru producerea accidentului pare a fi șoferul unui camion. Mai jos, galerie foto/video.

Accidentul s-a produs din cauza șoferului de camion. Autoturismul Opel, spun polițiștii, circula pe direcția Vâlcele – Apahida. Șoferul care conducea camionul, pe aceeași direcție, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers și a intrat în coliziune față-spate cu Opel-ul. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde a lovit frontal o Dacia Logan, care circula regulamentar pe direcția Apahida -Vâlcele.

Șoferii ambelor autoturisme au fost răniți în accident și au fost transportați de urgență la spital.

„Din primele informații, conducătorul unui camion, care circula pe direcția Vâlcele – Apahida, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa. În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism”, ne-a declarat Daniel Boie, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata