Take a fresh look at your lifestyle.

Frig mare în România, la începutul toamnei. Unde va ninge

0

Toamna își face simțită prezența în România cu temperaturi mult mai scăzute decât normalul perioadei. Vremea se va menține deosebit de rece în vestul, nordul și centrul ţării, iar în celelalte zone valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, conform Administrației Nțaionale de Meteorologie (ANM).

La altitudini în general de peste 1.800 metri, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, iar ziua, local și în sud-vest, nord-vest și centru.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 23 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade Celsius.

Miercuri se face și mai frig

Miercuri, 21 septembrie, temperaturile scad și mai mult. Vremea va fi mult mai rece decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii septembrie în majoritatea regiunilor.

Cerul va avea înnorări şi va ploua temporar în cea mai mare parte a ţării. La munte, la peste 1.600 metri altitudine, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în extremitatea de sud-vest şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 20 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 11 grade Celsius. Izolat se va semnala ceaţă.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata