Take a fresh look at your lifestyle.

Furtuna i-a adus un premiu de 1 milion de dolari la loterie. Cum l-a lovit norocul pe un bătrân din New York

0

castig-lotoHarold Diamond, un bătrânel din SUA, fost director de şcoală, a dat lovitura vieţii, după ce a câștigat la loterieo sumă care l-a făcut multimilionar peste noapte.

Pensionarul de 80 de ani şi soţia lui, Carol, de 74 de ani, habar nu aveau ce minune avea să li se întâmple atunci când s-au refugiat din calea unei furtuni, în localul unei staţii de benzină de la marginea şoselei, din statul New York.

Era ziua de 4 noiembrie, anul trecut. Tot aşteptând să teacă furtuna, Harold a cumpărat cu 10 dolari zece bilete de loterie. A doua zi a mers să joace golf şi a auzit la „stiri” că biletul câştigăr fusese cumpărat din benzinăria unde se adăpostiseră el şi soţia lui.

Seara, soţii Diamond au urmărit la televizor extragerea loteriei Mega Millions Jackpot. Jack a povestit pentru Daily News ceea ce s-a petrecut în acea seară, în familia lui: „Am văzut primele cinci numere, aşadar, am ştiut imediat că am câştigat 1 milion de dolari. Apoi, am văzut şi ultimul număr şi i-am spus soţiei mele: Draga mea, cred că am câştigat câţiva bănuţi!…”

Astfel, Harold a aflat că el câştigase chiar premiul cel mare, de 326 de milioane de dolari, la celebra loterie americană Mega Millions Jackpot. Recordul de câştig la loteria Mega Millions Jackpot este de 656 de milioane de dolari, câştigat în martie 2012.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata