Take a fresh look at your lifestyle.

Galați și Columbia au făcut echipă bună la UNTOLD. S-au distrat la festival, dar au și ”muncit”

0

Un român și un columbian au fost reținuți de oamenii legii după ce au dat ”iama” în buzunarele festivalierilor de la UNTOLD. Cei doi nu s-au mulțumit doar cu prezența la festival, iar ca ”suvenir” au furat 17 smartphone-uri. Bărbații au rămas în libertate după o reținere de 24 de ore.

Galați și Columbia au făcut echipă bună la festival. Nu la prestațiile de pe marile scene a festivalului Untold ne referim, ci la prada pe care polițiștii din Cluj au găsit-o asupra a doi bărbați: un român din Galați și un columbian. Așa cum este indicat în orice situație, cei doi au îmbinat utilul cu plăcutul. S-au distrat la festival, dar au și ”muncit”.

Un român și un columbian au ”plecat” cu 17 telefoane de la Untold

După ce mai mulți festivalieri s-au plâns că au rămas fără telefoane mobile, polițiștii din cadrul festivalului Untold au percheziționat doi bărbați (38 și 39 de ani) care cel mai probabil au trezit suspiciuni. Oamenii legii au avut o intuiție bună și i-au prins pe cei doi hoți.

Politica festivalului Untold nu permite participanților să folosească bani cash. Toate plățile se fac prin intermediul unei brățări digitale care este încărcată la unul din punctele speciale, dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi să dea ”iama” prin buzunarele festivalierilor. Până la urmă era imposibil să găsească oameni fără telefoane mobile. Prin urmare, 17 festivalieri au rămas fără smartphone-uri la Untold.

Nu știm dacă cei doi au mai ”participat” și la alte festivaluri, dar după numărul de ”suveniruri” cu care au plecat de la Untold, cel mai probabil gălățeanul și columbianul nu sunt la prima participare în calitate de prăduitori.

Bărbaţii în vârstă de 38 şi 39 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În prima zi de festival, pe 9 septembrie, peste 50.000 de persoane au mers la Untold iar în cea de-a treia zi, numărul petrecăreților a depășit 75.000, conform declarațiilor organizatorilor evenimentului.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata