Take a fresh look at your lifestyle.

GALERIE FOTO – Tot ce vrei în materie de flori găsești la Florăria Ayana Damaris. Prețuri mici, livrare gratuită și bonusuri

0

florarie-floresti-cluj-aranjamente-florale-nunti-botezuri-sala-lumanari (17)Ayana Damaris este una dintre cele mai bune florării din Florești. Aici găsești tot ce vrei în materie de flori, fie că locuiești în Florești sau Cluj-Napoca. Livrarea gratuită, prețurile mici, calitatea serviciilor și bonusurile primite de clienți, îi fac pe aceștia să revină de fiecare dată tot la Ayana Damaris.

Mai exact, la Ayana Damaris găsești toate tipurile de flori. Clienții primesc consultanță gratuită, iar de fiecare dată a cincea comandă nu se plătește. Astfel, dacă achiziționezi flori de patru ori de la florărie, a cincea oară le primești gratuit.

Ayana Damaris are o gamă largă de servicii în materie de flori și evenimente. La comanda se fac aranjamente florale pentru diverse evenimente.

Pentru nuntă și botez se fac aranjamente florale, lumânări de botez și nuntă, butoniere, brățări pentru domnișoarele de onoare, aranjamente de sală, buchet de mireasă și nașă, aranjamente de mașină, prezidiu și cel mai important; consultanța și transportul florilor sunt gratuite. Nu doar florile de la evenimente sunt transportate gratuit, ci și cele cumpărate ocazional.

La Ayana Damaris găsești la cele mai bune prețuri și hăinuțe de botez.

Florăria Ayana Damaris este în Florești, pe strada Eroilor numărul 168. Informații și comenzi se pot obține la numărul de telefon 0744 326 119, sau pe facebook.com/florariaayanadamaris.

Mai multe imagini AICI!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata