Take a fresh look at your lifestyle.

GER cumplit în următoarele zile! Află ce vreme vom avea de 1 DECEMBRIE la Cluj

0
foto - arhiva
foto – arhiva

Meteorologii au anunțat ger cumplit pentru următoarele zile, în județul Cluj. Mercurul în termometre poate coborî până la -6 grade Celsius, pe timp de noapte și dimineața. Nici peste zi nu va fi mai bine. Gradele din termometru urcă cel mult până la 6 și asta pe sfârșitul săptămânii.

De 1 Decembrie, clujenii care vor merge la focul de artificii din Piața Avram Iancu vor îndura mai puțin frig și asta pentru că temperatura pe timpul nopții în această dată este de 1 grad Celsius.

Marți, 25 noiembrie, în Cluj – Napoca va fi soare, puțin noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 5°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de -4°C, iar temperatura resimțită va fi de aproximativ -4°C.

Miercuri, 26 noiembrie, în Cluj – Napoca va fi soare, puțin noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 5°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de -5°C, iar temperatura resimțită va fi de aproximativ -5°C.

Joi, 27 noiembrie, în Cluj – Napoca va fi soare, puțin noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 4°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de -5°C, iar temperatura resimțită va fi de aproximativ -5°C.

Vineri, 28 noiembrie, în Cluj – Napoca va fi soare, iar temperatura va urca până la valoarea de 4°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de -4°C, iar temperatura resimțită va fi de aproximativ -4°C.

Sâmbătă, 29 noiembrie, în Cluj – Napoca va fi soare, iar temperatura va urca până la valoarea de 6°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de -2°C, iar temperatura resimțită va fi de aproximativ -2°C.

Duminică, 30 noiembrie, în Cluj – Napoca va fi soare, iar temperatura va urca până la valoarea de 6°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de -2°C, iar temperatura resimțită va fi de aproximativ -2°C.

Luni, 01 decembrie, în Cluj – Napoca va fi cer noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 4°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 1°C, iar temperatura resimțită va fi de aproximativ 1°C.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata