Take a fresh look at your lifestyle.

Gest șocant al unui clujean: și-a înjunghiat iubita! Fata e în stare critică

0

criminal-hot-arestFaptul că ea voia să se despartă de el i-a întunecat mințile unui bărbat din Turda. Acesta a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat femeii mai multe lovituri în zona spatelui și a membrelor superioare. Victima se află în stare critică la spital.

Totul a fost bine și frumos între tânăra de 22 de ani și iubitul ei de 26 de ani, până în momentul în care fata l-a anunțat că vrea să se despartă. Bărbatul, se pare, nu a fost de acord cu despărțirea și a vrut să o omoare pe fată.

A înjunghiat-o fără milă de mai multe ori. Victima a ajuns în stare critică la spital, iar medicii îi dau șanse minime de supraviețuire.

Atacatorul a ajuns în arest pentru 30 de zile.

„Inițial medicul legist a spus că are nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale, fapta a fost încadrată atunci la „loviri și alte violențe” dar s-a făcut o reevaluare a cazului dată fiind gravitatea rănilor, acum agresorul este cercetat pentru tentativă de omor. A fost reținut de poliție, cel mai probabil astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, declară Daniel Graur, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata