Take a fresh look at your lifestyle.

Gigi Becali: ”Suntem proşti! Uită-te la prim-ministru!”

0

Gigi Becali spune că poate rezolva problema calităţii proaste a suprafeţei de joc de pe Arena Naţională, însă numai dacă primeşte stadionul în administrare.

Gazonul de pe National Arena a ajuns într-o stare jalnică după ce Primăria Bucureşti a reziliat contractul cu firma care se ocupa cu întreţinerea suprafeţei de joc. Este vorba despre o firmă care se ocupă şi cu întreţinerea gazonului din cantonamentul FCSB-ului, contract care a ridicat mai multe semne de întrebare.

Acum, Gigi Becali propune o nouă soluţie pentru refacere gazonului. Patronul FCSB este de părere că singura soluţie pentru a rezolva în totalitate această problemă este să-i dea în admininstrare National Arena.

”Problema se poate rezolva dacă o să-i dea lui Becali Arena Naţională. Câţi bani vreţi sau ce trebuie? Ne costă atât. Îmi daţi mie şi mă ocup eu. Mai bag eu de la mine să nu se supere nimeni, 50.000 – 100.000, 200.000 de euro pe an. Bag 200.000 de euro pe an de la mine şi avem gazon şi noi, şi naţionala. Aşa se poate rezolva. Dacă stadionul nu are stăpân, praful se alege, mai ales în România.

Suntem prea proşti faţă de ei (n.r. faţă de cei din Occident). Se vede de 30 de ani. Suntem proşti, ce să facem? Dacă noi avem conducerea pe care o avem, normal că suntem proşti. Uită-te la prim-ministru, la miniştri. Nu putem să facem ca ei (n.r. ca în Occident), dar nici un gazon nu putem?”, a declarat Gigi Becali.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata