Take a fresh look at your lifestyle.

Gravidă implicată într-un accident rutier la Cășeiu

0

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier petrecut pe raza localității clujene Cășeiu, în jurul orei 12.10, miercuri. Cea care a provocat accidentul rutier este o femeie, în vârstă de 32 de ani, însărcinată. Potrivit polițiștilor de la rutieră, aceasta nu a acordat prioritate unui autovehicul condus regulamentar de către un bărbat de 41 de ani, din Câțcău.

Pompierii au acționat pentru a debloca portiera autoturismului și pentru a acorda primul ajutor unei femei, de 32 de ani.

„Femeia este însărcinată, era în stare de conștiență în momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului și acuza dureri la nivelul pieptului. Aceasta a primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost transportată pentru investigații suplimentare la CPU Dej”, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

La locul accidentului o fetiță de aproximativ 10 ani a fost consultată de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Cluj, însă nu s-a impus transportul la spital, aceasta a rămas în grija aparținătorilor sosiți la fața locului.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata