Take a fresh look at your lifestyle.

Grupare de hoți din trei județe, la Florești! Nu aveau pretenții și furau tot ce le pica

0

talharie-retinut-arestatPoliţiştii clujeni acţionează permanent pentru a preveni faptele care aduc atingere patrimoniului public ori privat şi pentru recuperarea prejudiciilor create. Şapte persoane au fost identificate ieri şi sunt cercetate pentru furt.

La data de 19 martie, poliţiştii clujeni au acţionat pentu a preveni şi combate faptele ilicite îndreptate contra patrimoniului public şi privat, pentru depistarea persoanelor bănuite de furturi şi pentru recuperarea prejudiciilor create.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj – Napoca, cu sprijinul agenţilor de pază, au identificat şapte persoane, bănuite că au sustras produse alimentare şi nealimentare din magazine.

Faţă de acestea, trei femei şi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani, din judeţele Timiş, Braşov şi Cluj, se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt.

Prejudiciile reclamate de părţile vătămate, de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi Floreşti, au fost recuperate în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor unităţilor păgubite.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata