Take a fresh look at your lifestyle.

HALUCINANT: Locotenent MApN, mușcat de un drogat în Mănăștur. Agresorul este posibil să aibă HIV

0

muscat-de-manaUn locotenent MApN, din Cluj-Napoca, trăiește drama vieții lui. Zilele trecute a fost mușcat de un tânăr drogat, în cartierul clujean Mănăștur. Cadrul militar este îngrijorat acum că agresorul s-ar fi putut să-i transmită HIV.

Incidentul a avut loc pe strada Gârbău din Cluj-Napoca. Totul a pornit de la un câine pitbull, lăsat liber în parc de agresor. Militarul a văzut că micuții, dar și mamele acestora se sperie, a prins cățeaua și a imobilizat-o.

Când a văzut asta, stăpânul ei a luat-o razna. S-a năpustit asupra militarului, i-a dat un pumn în față, prin surprindere,  și l-a mușcat puternic de mână, provocându-i leziuni.

Acum, militarul își va face un set de analize pentru a afla dacă a primit HIV  de la agresorul care l-a mușcat și lovit. Dar medicii spun că virusul HIV poate apărea chiar și după șase luni. Până atunci, victima stă ca pe ace.

Tânărul care l-a agresat pe militar este un cunoscut consumator de substanțe stupefiante, despre care se știe că este infectat cu HIV.

Despre același tânăr se spune că a mai mușcat și alte persoane.

Polițiștii au început și ei o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut totul și pentru a-l trage la răspundere pe vinovat.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata