Take a fresh look at your lifestyle.

Horia Tecău își oferă volumul autobiografic în școlile clujene

0

Jucătorul de tenis de câmp Horia Tecău își dă întâlnire, azi, cu elevii Liceului Teoretic „Bathory Istvan” și cei ai Școlii Generale „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca. Scopul acțiunii este de a le oferii elevilor cartea „Viața în ritm de tenis”, dar și autografe, sfaturi și povești din copilăria sa.

„Viața în ritm de tenis” este prima autobiografie scrisă de către un jucător profesionist de tenis român și este dedicată copiilor. În paginile sale, Horia Tecău își povestește experiențele trăite încă dinaintea momentului în care a început să joace tenis și până în prezent, când este un campion cu 35 de titluri câștigate la dublu, dintre care 18 alături de partenerul său actual, Jean-Julien Rojer.

”Fiecare eveniment de acest fel este un prilej de a mă reîntâlni cu mine însumi la vârsta copilăriei și de a-mi analiza parcursul: obstacolele pe care le-am depășit, înfrângerile, succesul. Mi-am dorit dintotdeauna să pot împărtăși cu cei mici lecțiile pe care le-am învățat și eu când eram de vârsta lor – despre viață, despre curaj, despre perseverență și despre ce înseamnă să îți urmezi un vis, chiar și atunci când ești singurul care crede în el”, spune Horia Tecău.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata