Take a fresh look at your lifestyle.

Hoţ prins la Căpuşu Mare! A furat un home cinema, ţigări şi alcool

0

furtPoliţiştii clujeni au depistat şi reţinut un bărbat pentru furt din locuinţă. Acesta este suspectat că a pătruns, prin escaladarea unui perete şi forţarea unui geam, într-un imobil din Căpuşu Mic.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Căpuşu Mare au identificat un bărbat, suspectat de furt calificat din locuinţă.

Din cercetări a reieşit că, în cursul zilei de 14 decembrie, un tânăr, de 19 ani, din Aghireşu, ar fi pătruns fără drept, prin escaladarea unui perete şi forţarea unui geam, într-o locuinţă din Căpuşu Mic. Din interior, acesta şi-ar fi însuşit un sistem home cinema, ţigări, alcool şi produse alimentare.

Prejudiciul total reclamat de partea vătămată este de aproximativ 700 de lei şi a fost recuperat în proporţie de 90 % de către poliţişti.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata