Take a fresh look at your lifestyle.

Hoți, nas în nas cu polițiștii. Au încercat să-i păcălească pe oamenii legii

0

spargerePoliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie, în timp ce patrulau pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe strada Dorobanţilor, au depistat doi bărbaţi, bănuiţi de furt.

Cei doi transportau, într-o geantă de voiaj, băuturi alcoolice, detergenţi, dulciuri, etc., în valoare totală de aproximativ 1.000 lei. Întrebați de unde au tote bunurile, cei doi le-au spus oamenilor legii că le-au primit de la o altă persoană.

Din cercetări a reieşit că bărbaţii, în noaptea de 12/13.01.2015, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unui magazin, din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare.

Faţă de cei doi, de 27 şi 36 de ani, din judeţele Bistriţa- Năsăud şi Cluj, s-a luat măsura reţinerii penru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, în diverse forme de participaţie, faptă prevăzută de Codul penal. Totodată, instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 27 de ani şi măsura controlului judiciar faţă de cel de 36 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata