Take a fresh look at your lifestyle.

Hoți prinși la Turda și trimiși în arest

0

retinutDoi bărbaţi, daţi în urmărire naţională pentru a executa pedepse cu închisoarea pentru furt calificat, au fost depistaţi de poliţişti în urma unei acţiuni organizate în Turda.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au acţionat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii, care se sustrag urmăririi penale, a celor care au mandate de arestare sau de executare a pedepsei, ori sunt dispărute.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, de 26 şi 35 de ani, din Turda, pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Bărbatul de  26 de ani a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare, iar cel de 35 de ani la 2 ani şi 6 luni de închisoare, ambii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Persoanele date în urmărire naţională au fost încarcerate în Penitenciarul Gherla.Poliţiştii clujeni continuă să acţioneze pentru depistarea persoanelor dispărute şi a celor care se sustrag procedurilor judiciare pentru a asigura liniştea şi siguranţa comunităţii.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata