Take a fresh look at your lifestyle.

Hoţii clujeni s-au reinventat! “Bună ziua” şi îţi fură tot din casă. Vezi detalii importante!

0

retinutiPoliţiştii au prins, în flagrant, un bărbat care ar fi sustras bani dintr-un imobil, folosind metoda „Buna ziua”.  Acesta a fost reţinut 24 de ore pentru furt calificat.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 3 Poliţie au prins, în flagrant, un bărbat care ar fi sustras bani prin metoda „Buna ziua”.

Acesta, în jurul orei 11:00, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Aron Densuseanu,  pe uşa închisă, însă neasigurată şi ar fi sustras 111 lei din holul imobilului, dintr-o haină agăţată în cuier.

Prin metoda ,,Buna ziua”, infractorii profită de neglijenţa locatarilor şi intră în  locuintele Care au ușa închisă, însă nu asigurată cu yala sau cheia, iar în cazul în care locatarul sesizează că a intrat cineva, acesta se scuză spunând că, de fapt, cauta un alt apartament.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 40 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata