Take a fresh look at your lifestyle.

Iată 3 aspecte de care să ții cont în alegerea husei potrivite pentru telefonul tău

0

Dincolo de rolul sau de a proteja telefonul de eventuale socuri, zgarieturi sau alte deteriorari, husa are si o importanta functie estetica. Si cum micul gadget a devenit o unealta indispensabila, ce indeplineste atat de multe functii incat rar o lasam jos din mana, este esential sa-i oferim protectia necesara.

Pentru a sintetiza putin informatia, am ales sa trecem in revista 3 aspecte pe care sa le iei in calcul inainte de a achizitiona husa pentru telefon.

Compatibilitatea husei cu telefonul

Acesta este unul dintre cele mai insemnate aspecte de care trebuie sa tii cont in alegerea husei pentru telefon. Astfel acesta se va plia perfect pe forma gadget-ului iar tu vei avea un acces facil la butoanele laterale si la camera principala respectiv cea frontala a telefonului. Aici gasesti o varietate mare de carcase pentru S9+ , Huawei, Apple, Sony, etc. in nuante si modele potrivite pentru toate gusturile.

Designul husei

Dupa cum am mentionat anterior, telefonul si-a extins granitele de instrument practic ce indeplineste un set de functionalitati, devenind si un accesoriu estetic care ne intregeste imaginea. Asadar, dincolo de nivelul sporit de protectie pe care o husa o ofera, aceasta trebuie aleasa in asa fel incat sa ne completeze preferintele stilistice. Fie ca ne orientam spre o husa transparenta, cu design minimalist, o husa mata ce emana seriozitate si profesionalism sau una de tip oglinda cu reflexii irizate, important este sa cream o armonie intre stilul nostru vestimentar, rolul social pe care il jucam si accesoriile, inclusiv telefonul, pe care le detinem. Intra aici si vezi un articol complet care trateaza aspectele de care sa tii cont inainte de a achizitiona husa potrivita pentru telefonul tau.

In conculzie, daca ti-ai achizitionat un telefon nou, urmatorul pas este sa-l accesorizezi cu o husa potrivita. Aceasta te va scuti de griji si in acelasi timp ii va oferi un aer personalizat, in armonie cu preferintele si gusturile tale stilistice.


Acesta este un articol publicitar. ZiarulClujean.ro nu face recomandări de servicii și nici nu garantează pentru calitatea/corectitudinea serviciilor oferite de alte companii prin intermediul portalului ZiarulClujean.ro.

Sursa imagine: Pixabay.com

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata