Take a fresh look at your lifestyle.

IMAGINI – Accident grav în Mărăști între un autocar plin cu pasageri și două autoturisme

0

accident_strada_aurel_vlaicu_cluj_napoca_intre_un_autocar_si_doua_autoturisme (6)Un accident grav a avut loc, sâmbătă seara, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Un autocar plin cu pasageri, care mergeau la Gherla, a lovit un autoturism, iar cele două vehicule au ricoșat într-un altul parcat pe marginea drumului. Accidentul s-a produs din vina unui șofer de 21 de ani, din Petroșani, care a și ajuns la spital rănit grav.

Potrivit polițiștilor, șoferul de 21 de ani a vrut să întoarcă autoturismul pe linie continuă, pe strada Aurel Vlaicu. În acel moment a fost surprins de autocarul plin cu pasageri și strivit de o altă mașină parcată pe marginea drumului. Autoturismul tânărului a ricoșat și din cel parcat și a ajuns în dreptul unui stâlp.

accident_strada_aurel_vlaicu_cluj_napoca_intre_un_autocar_si_doua_autoturisme (5)

„Un conducător auto, care circula dinspre centru spre ieşirea din Cluj-Napoca, a efectuat o manevră neregulamentară de înoarcere intrând în coliziune cu un microbuz care circula pe aceeaşi direcţie. În urma impactului, ambele autoturisme au ajuns pe contrasens acroşând o altă maşină care era parcată”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Din fericire, nu a fost rănit nimeni din autocar. Șoferul vinovat de producerea accidentului, un tânăr de 21 de ani, a avut nevoie de pompierii de la descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Tânărul a ajuns la spital cu picioarele rupte.

Pasagerii, 18 la număr, au fost preluați de un alt autocar și transportați la destinație.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata