Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – IMAGINI – Accident la Jucu, 5 autoturisme implicate. Date despre trafic

0

Un grav accident rutier s-a produs, duminică seara, în zona localității clujene Jucu. Din primele informații, în accident sunt implicate cinci autoturisme. Până la acest moment, ora 18:00, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul se pare că s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare, cercetările fiind în curs. La această oră, 18:00, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE -1

„La Jucu, o femeie de 68 de ani, din Bistrița Năsăud s-a angajat într-o depășire a unui alt autoturism. Când a văzut că din sensul opus se apropie alte autoturisme, a încercat să intre din nou pe banda sa și a acroșat autoturismul pe care-l depășea. Din coliziune a fost proiectată pe sensul opus unde a intrat în coluziune laterală cu alte 2 autoturisme și ulterior, frontal cu un al treilea. Conducatoarea auto, pasagerul din dreapta față din autoturismului acesteia dar și o altă de 19 ani pasager intr-unul din autoturismele lovite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs pe DN 1C, loc Jucu Herghelie, în jurul orei 17:10. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit cinci autoturisme avariate și o femeie, care nu putea să iasă din autoturism. Au fost utilizate echipamentele speciale pentru a asigura accesul la persoana blocată în autoturism și a fost scoasă de către pompieri utilizând de echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor leziuni suferite. Doamna, de aproximativ 60 de ani, a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital. Era conștientă și cooperantă. Ceilalți ocupanți erau ieșiți din autoturisme și au fost consultați de către echipajele medicale. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul cu suspiciune de fractură la unul din membrele inferioare și celălalt se pare ca suferit afecțiuni ușoare”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata