Take a fresh look at your lifestyle.

IMAGINI ȘOCANTE! Bărbat ars de viu în accident la Tureni. Au rămas doar oasele! Polițiștii, agresivi cu jurnaliștii

0

accident-mortal-tureni-tanar-ars-de-viu (2)Un teribil accident rutier a avut loc, duminică seara, în jurul orei 23.00, la ieșire din Tureni spre Cluj-Napoca. Un tânăr a ars de viu în autoturismul pe care îl conducea. Totul după ce s-a izbit cu autovehiculul de parapeții despărțitori. Scânteia rezultată a aprins autoturismul ca pe o torță. Șoferul nu s-a putut salva și a fost scos carbonizat din mașină. ATENȚIE – Mai jos, imagini care vă pot afecta emoțional. 

La data de 17 iulie, în jurul orei 23:15, un bărbat de 30 de ani, din Tureni, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza comunei de domiciliu, pe direcţia Turda – Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două indicatoare de semnalizare și cu parapeții care separă sensurile de mers.

Citește și …
EXCLUSIV – Cine este tânărul care a ars de viu în accidentul de la Tureni și ce a făcut în ultimele ore de viață

În urma impactului, autoturismul s-a aprins, iar conducătorul auto a ars de viu. Pompierii au scos cadavrul carbonizat din aututorism.

accident-mortal-tureni-tanar-ars-de-viu (3)

Polițiștii care au cercetat accidentul au reacționat agresiv la vederea jurnaliștilor. Doi dintre agenți au agresat echipa publicației noastre, Ziarul Clujean, singura sosită la locul accidentului pentru a relata cele întâmplate. Reporterul publicației noastre a fost bruscat pe motiv că nu s-a legitimat. Agenții nu au asigurat perimetrul de Cercetare la fața locului, iar în astfel de condiții orice persoană poate filma sau fotografia din afara părții carosabile.

Șoferul echipei Ziarul Clujean a fost amenințat că îi va fi suspendat permisul de conducere dacă mașina redacției noastre nu se va pune în mișcare de la locul accidentului. Asta cu toate că era în afara părții carosabile.

Vedeți mai jos imagini incredibile cu comportamentul polițiștilor.

Citește și …
EXCLUSIV – Cine este tânărul care a ars de viu în accidentul de la Tureni și ce a făcut în ultimele ore de viață

accident-mortal-tureni-tanar-ars-de-viu (1) accident-mortal-tureni-tanar-ars-de-viu (4) accident-mortal-tureni-tanar-ars-de-viu (5) accident-mortal-tureni-tanar-ars-de-viu (6) accident-mortal-tureni-tanar-ars-de-viu (7)

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata