Take a fresh look at your lifestyle.

IMAGINI ŞOCANTE – Bărbat găsit mort într-un râu din Cluj. Era dezbrăcat pe jumătate!

0

barbat-inecatUn clujean de 40 de ani  a fost găsit fără viaţă în albia unui râu din Dej. Bărbatul a fost găsit dezbrăcat de  la brâu în jos, astfel că anchetatorii trebuie să cerceteze mai multe piste.

Macabra descoperire a fost făcută marţi dimineaţa, în jurul orei 07:45. Un apel la 112 a anunţat găsirea  cadavrului în Valea Salcă din Dej.

Imediat la faţa locului s-au deplasat echipaje de ambulanţă, poliţie şi criminalişti, dar şi unul de pompieri. Medicii de la ambulanţă nu au reuşit să facă nimic pentru bărbatul din râu, acesta era decedat de câteva ore, scrie Someşeanul.ro.

Anchetatorii spun că bărbatul, cel mai probabil, a căzut în cursul nopții de pe marginea văii, de la o înălțime de aproximativ 2 metri. Se pare că acesta a vrut să își facă nevoile fiziologice, însă a alunecat. Aşa s-ar explica faptul că trupul bărbatului era dezbrăcat pe jumătate.

Un accident nefericit, aceasta nu este singura pistă pe care merg anchetatorii. Oamenii legii iau în calcul şi alte variante care ar fi putut duce la decesul bărbatului.

Mai multe imagini pe Someşeanul.ro.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata