Take a fresh look at your lifestyle.

Impact frontal la un accident petrecut în Poieni! Două persoane au fost rănite

0

smurd-accidentPe raza comunei Poieni, judeţul Cluj, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi pagube materiale.

Un tânăr de 23 ani, din comunaVargata, jud.Mures, în timp ce conducea autoturismul pe  DN 1 E 60, pe raza comunei Poieni, jud. Cluj,  în afara localităţii, din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, ajuns la km. 537+275m, nu ar fi  adaptat viteza la condiţiile de drum-ploaie, carosabil ud în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a trecut pe contrasens, intrând în coliziune cu autovehiculul, condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 40 ani, din Cluj Napoca.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pasagerelor din autoturismul condus de tânărul de 23 ani,  o femeie de 44 ani,  din comuna Pasareni,   judeţul Mureş şi o alta de 38 ani, din localitatea Ceausu de Cîmpie, judeţul Mures, precum şi avarierea a două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 18.000 lei.

În intervalul orar 19:10-20:30, din cauza accidentului, traficul rutier pe  DN1 E60, la km. 537+275m, pe raza  comunei Poieni, judeţul Cluj, în afara localităţii, a fost blocat.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata