Take a fresh look at your lifestyle.

Am împlinit 2 ani alături de dumneavoastră și pentru asta VĂ MULȚUMIM! Ce vă pregătim

0

coperta-ziarul-clujean-2-aniAstăzi, 16.09.2016, publicația online de știri ZIARUL CLUJEAN a împlinit doi ani. Sunt doi ani buni pentru o publicație aflată încă la început de drum, printre vechile publicații locale. Dar chiar și așa, fără modestie, am reușit alături de dumneavoastră să aducem ZiarulClujean.ro printre cele mai citite publicații online din județul Cluj. Încă de la început ne-am propus să venim cu un aer nou în abordarea știrilor și am reușit. Peste 55.000 de persoane citesc știrile noastre în fiecare lună.

Pe ZiarulClujean.ro s-au scris primele rânduri în 16 septembrie 2014. De atunci, încontinuu, ne-ați uimit. În fiecare zi, ZiarulClujean.ro era tot mai citit de clujeni, spre bucuria noastră.

Am fost uneori acizi, alteori am fost conștienți că nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre. Ne-au bucurat criticile constructive, exprimate în mod decent, iar acestea ne-au ajutat mult. Ne-au ajutat și ne vor ajuta în continuare, pentru a evita greșelile din trecut.

ZiarulClujean.ro este un site de știri dedicat clujenilor. ZiarulClujean.ro, potrivit cifrelor oficiale generate de Google Analitycs, are o medie lunară de aproximativ 55.000 de vizitatori unici. Asta înseamnă că site-ul este accesat de pe tot atâtea calculatoare/dispozitive. Acești unici ne vizitează în medie de peste 75.000 de ori/lună și fac peste 90.000 de afișări pe lună. Durata medie a unei vizite este de aproximativ 1 minut și 50 secunde.

Peste 2500 de articole au fost publicate pe Ziarul Clujean în perioada septembrie 2015 – septembrie 2016 și peste 6.000 din 2014, de la început.

Desigur, pentru cititor nu cifrele sunt importante, ci calitatea informației. Vrem doar să spunem că ZiarulClujean.ro s-a impus pe piața media, poziționat fiind, la numai doi ani de activitate, pe primele locuri și depășind cu mult alte publicații, mai vechi, din Cluj. Asta s-a întâmplat datorită încrederii pe care dumneavoastră ne-o acordați. MULȚUMIM!

Ce schimbări vor apărea pe ZiarulClujean.ro
Fiind o goană continuă după senzațional, sau cine dă primul știrea, timpul uneori este scurt pentru documentarea corectă a informațiilor. Ne propunem să păstrăm senzaționalul, că tuturor ne place, dar NU vom publica o știre până când nu avem toate informațiile corect verificate din cât mai multe surse. Este posibil ca, uneori, știrea noastră să apară la o jumătate de oră după alte publicații, dar veți putea avea încrederea că informația din ea este verificată „la sânge”.

Mulțumim cititorilor și colaboratorilor, fără de care nu am exista!
Intrăm cu drag în al treilea an,
Echipa Ziarul Clujean

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata