Take a fresh look at your lifestyle.

În ce stare sunt supraviețuitorii accidentului de la Podul Vinerii de lângă Huedin

0

Cei doi supraviețuitori ai accidentului tragic de duminică dimineața, de la Podul Vinerii, de lângă Huedin, sunt în stare  destul de bună. Tinerii, ambii de 23 de ani, Ionuț și Teodoro, sunt în stare stabilă. În timp ce Ionuț este mai bine, Teo rămâne deocamdată internat pe Terapie Intensivă fiind stabil. Reamintim, în accidentul de duminică dimineața trei tineri au decedat, iar alți doi au fost răniți.

Ionuț urmează să fie externat zilele următoare. În urma accidentului el a suferit unele probleme la dantură, tăieturi la membrele inferioare, dar este conștient și stabil hemodinamic și respirator. Norocul tânărului a fost că a stat pe bancheta din spate a autoturismului.

„Pacientul este internat la Chirurgie 1 și are un traumatism cranio-cerebral minor, contuzii de membre inferioare și o contuzie abdominală”, spune pentru ZIARUL CLUJEAN, Adela Golea șeful UPU.

Pentru Teodoro situația este puțin mai delicată. Tânărul se afla pe scaunul din dreapta lui Simion Moldovan și a fost rănit mai grav. În prezent este ținut sub observație pe Secția de Terapie Intensivă, dar și el este stabil hemodinamic. Medicii spun că tânărul nu este intubat, iar asta înseamnă că poate respira singur.

„Acest pacient este internat la noi cu un traumatism cranio-facial mediu, contuzie toracică și contuzie pulmonară. În prezent este la Terapie Intensivă și nu este intubat”, mai adaugă pentru ZIARUL CLUJEAN, Adela Golea șeful UPU.

Ionuț și Teodoro erau în autoturismul condus de Simion Moldovan, în vârstă de 31 de ani. Autovehiculul cu care circulau Simi, Teodoro și Ionuț a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un altul în care circulau regulamentar doi tineri, Radu Sorcoi, în vârstă de 20 de ani, șofer, și Ionuț Badiu, în vârstă de 17 ani, pasager.

În urma impactului extrem de violent, Simion Moldovan, Radu Sorcoi și Ionuț Badiu au decedat pe loc. Cadavrele lor au fost proiectate din autoturisme la impact, semn că nu purtau centuri de siguranță. Ionuț și Teodoro au supraviețuit accidentului.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Dosarul este deschis pe faptă și, cel mai probabil, urmează să fie clasat din momentul autorul accidentului a decedat.

Citește și …
Alcoolemie uriașă în sângele lui Simion Moldovan, beizadeaua din Huedin care a omorât doi tineri nevinovați și a rănit alți doi

Citește și …
Cine sunt tinerii uciși în accidentul rutier de la Huedin
Citește și …
VIDEO – Cine este Simion Moldovan, bărbatul care a provocat accidentul mortal de la Huedin. În vară era INERT de la droguri sau alcool
Citește și …
FOTO/VIDEO – Accident cu 3 morți și 2 răniți la Podul Vinerii, lângă Huedin

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata