Take a fresh look at your lifestyle.

În exclusivitate pentru România, Leader Team Broker lansează ”Asigurarea de răspundere contractuală Amazon”

0

Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor din România lansează, în premieră pentru piața românească, ”Asigurarea de răspundere contractuală Amazon” – Amazon Seller (FBA) Insurance, o poliță special concepută pentru companiile locale care vând produse prin intermediul cunoscutei platforme de retail. Împreună cu partenerii de pe piața LLOYD’S (Londra), Leader Team Broker a creat noul produs pentru a acoperi obligația contractuală introdusă de gigantul de retail online în relația comercială cu toți sellerii. 

Până la finalul lunii octombrie, companiile care vând produse prin intermediul platformei Amazon și realizează o cifră de afaceri de cel puțin 10.000 USD lunar au obligația să prezinte o asigurare de răspundere contractuală. Cei care nu pot face dovada acestei polițe riscă să fie delistați de pe Amazon.

Asigurarea este acceptată de Amazon și are acoperire oriunde în lume, inclusiv în SUA și Canada. Produsul acoperă daune de până la 1 milion de dolari, provocate de produsele pe care sellerii le vând pe Amazon (general liability, product liability, commercial general liability etc.). Se știe că oricine poate deveni trader pe platforma americană și poate vinde pe Amazon diferite produse fabricate în China sau în alte țări. De luna aceasta, compania americană a decis să solicite o poliță de răspundere profesională și de răspundere generală, pentru eventualele daune produse clienților de mărfurile vândute de terți prin intermediul platformei. Produsul lansat de noi și partenerii noștri de pe piața LLOYD’S se potrivește perfect cu solicitarea Amazon, pentru această categorie de clienți. Asigurarea are rating A+ dat de S&P si AM Best, de asemenea condiție impusă de Amazon”, a declarat Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker.

Polița poate fi obținută rapid, cu un simplu telefon către consultanții Leader Team Broker, care lucrează cu chestionare foarte uşor de completat şi care pot oferi o cotaţie de preț în 48 de ore. De altfel, compania a încheiat ieri prima poliță de răspundere contractuală Amazon, pentru piața din România.

Gigantul de retail online și-a actualizat politica comercială, solicitând sellerilor o asigurare specială după ce în luna iulie a fost trimisă în judecată de către Comisia pentru siguranță a produselor de consum din SUA,  care a încercat astfel să oblige Amazon să-şi asume răspunderea pentru sute de mii de produse defecte sau care puneau în pericol sănătatea cumpărătorilor, vândute de selleri prin intermediul platformei.

Despre Leader Team Broker de asigurare

Fondată în anul 2006 de antreprenorul Răzvan Rusu, Leader Team Broker  de asigurare este o companie de brokeraj în asigurări cu 15 ani de experiență în managementul riscului și asigurări. Compania numără în prezent 40 de angajați și parteneri, care oferă servicii de brokeraj atât în Bucuresti cât și la nivel național prin birourile existente în Sibiu, Brașov, Deva, Oradea,  și Bacău. Leader Team este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurări din România, cu produse unice de cyber security, produse pentru industria IT, industria navală, aviație, energie, sănătate și proiecte speciale cum sunt UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012), The Human Body (2013).  În 2020, performanțele companiei au fost recompensate de publicația Piața Financiară cu titlul de ”Brokerul anului în asigurări” și de Financial Intelligence cu distincția ”Asigurarea pentru securitate cibernetică a anului 2020”. 

Publicația londoneză ”Treat Technologies” dedicată știrilor din domeniul securității cibernetice a inclus Leader Team Broker în top 20 companii la nivel mondial care oferă cele mai bune soluții și produse de asigurare în ”cyber insurance”. În anul 2017, compania a primit premiul ”Cel mai creativ Broker de asigurare din România”, oferit de Media XPrimm iar în 2019 a primit premiul pentru „Inovație și Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj din România care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive. Compania a fost premiată în 2020 de publicația Piața Financiară, la Gala e-finance, cu premiul „e-Risk” pentru cel mai bun produs destinat prevenirii și acoperirii riscului de atacuri cibernetice. Leader Team este singura companie de brokeraj în asigurări care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program intergrat de servicii medicale naționale și internationale, având la bază un program de asigurări personalizat.

Detalii pe  https://leaderteam.ro/axa/

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata