Take a fresh look at your lifestyle.

Încă 500 de bilete GRATIS la UNTOLD Festival! Campania „Pay with blood” continuă

0

DONATORI-SANGE-UNTOLD-FESTIVAL-CLUJ-NAPOCA (17)Organizatorii campaniei „Pay with blood” prelungesc perioada în care românii pot plăti biletul la Untold Festival donând sânge. Astfel, în perioada 27 – 28 iulie, primii 500 de donatori care merg să doneze sânge în Centrul de Transfuzie din Bucureşti primesc pe loc bilete la Untold Festival.

Campania de încurajare a donării de sânge „Pay with blood” a fost lansată pe 14 iulie, în parteneriat cu Institutul Naţional de Transfuzie Sanguină (INTS), şi s-a desfăşurat simultan în toate centrele regionale şi judeţene de transfuzie din întreaga ţara. În cele 11 zile de campanie, peste 900 de români şi-au plătit biletul la festival donând sânge.

„Prin campania «Pay with blood», ne-am dorit să creştem gradul de conştientizare a nevoii reale de sânge la nivel de ţară şi să contribuim la creşterea numărului de donatori. În acelaşi timp, ne dorim să încurajăm donarea de sânge ca practică frecventă, mai ales, în rândul tinerilor din România”, spune Adrian Chereji, director de marketing şi comunicare al Untold Festival.

Potrivit datelor Institutului Naţional de Transfuzie Sanguină, doar 1,7% dintre români donează sânge anual. Astfel, România se află printre ultimele trei ţări din Europa în privinţa numărului de donatori. În 2014, au fost donate la nivel naţional aproximativ 429.000 de unităţi de sânge. Acestea au fost procesate pentru obţinerea a aproximativ 110.000 de produse de sânge, cererea fiind de aproximativ 200.000.

Campania „Pay with blood” a fost dezvoltată de Untold Festival în parteneriat cu Institutul Naţional de Transfuzie Sanguină şi cu sprijinul McCann Bucureşti.

Untold Festival se va desfăşura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, şi va aduce pentru prima dată în România, pe aceeaşi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music din lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike.

Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artişti internaţionali şi naţionali, printre care ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman şi Gramatik.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata