Take a fresh look at your lifestyle.

Încă un hoț care acționa în autobuze a fost prins

0

retinutUn bărbat, de 45 de ani, din județul Alba, a fost reţinut de poliţiştii clujeni pentru tentativă la furt calificat. Acesta este bănuit că a încercat să sustragă bunuri din geanta unei femei, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun.

În fapt, în jurul orei 16:49, o femeie, de 39 ani, din Cluj-Napoca, în calitate de  parte vătămată, a sesizat telefonic Poliţia municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că un necunoscut ar fi încercat să îi sustragă bunuri din geantă.

Din cercetări a reieşit că persoana bănuită de comiterea faptei, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a fost surprinsă de victimă în momentul în care ar fi introdus mâna în geanta acesteia pentru a-i sustrage bunuri.

Poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul călătorilor din vehicul, care au dat dovadă de spirit civic, l-au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, pe cel care ar fi comis fapta.

Cercetările continuă faţă de bărbatul, de 45 de ani, din Miceşti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata