Take a fresh look at your lifestyle.

Încă un român a murit în Ungaria. În accident au fost implicate două mașini înmatriculate în România

0

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, joi, că un român și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs în apropiere de Budapesta. În coliziune au fost implicate două autoturisme înmatriculate în țara noastră.

Conform datelor preliminare obținute de reprezentanții misiunii diplomatice, în urma accidentului, șoferul unuia dintre autoturisme, cetățean român, a decedat. O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgență, la locul accidentului pentru a acorda asistență consulară.

”Ambasada României la Budapesta monitorizează cu prioritate situația și menține legătura cu autoritățile locale”, se arată într-un comunicat al MAE.

Accidentul de joi este al doilea în 48 de ore după ce, marți seara, nouă români au murit, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România și un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria. Victimele accidentului din Ungaria se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură. Șoferul microbuzului implicat în accident, transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe rețelele de socializare.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata