Take a fresh look at your lifestyle.

A început frauda la vot? Se votează pe liste suplimentare în numele oamenilor, care neagă că au votat sau au depus cereri

0

vot-romaniaAlianţa Creşetin Liberală Cluj a depus astăzi o sesizare la BEJ prin care au adus la cunoştinţă faptul că, în cursul zilei de ieri, în comuna Mociu s-a depus un număr de 88 de cereri pentru urna mobilă.

Astfel, la secţia din Mociu-17 cereri, la secţia din Ghirişu Român-14 cereri, la secţia din Chesău- 45 cereri şi la secţia din Boteni un număr de 12 cereri. ACL spune că li s-a sesizat faptul că aceste cereri au fost luate de la primărie de către preşedinţii de secţii, şi depuse in fiecare secţie de votare, fapt care este contrar legislaţiei.

Mai mult decât atât, 3 persoane care apar pe listele pentru urna mobilă susţin faptul că nu au completat o astfel de cerere şi nu au solicitat adeverinţele medicale care sunt parafate de către medicul din comună şi care însoţesc cererile depuse în numele lor.

Alianţa Creştin Liberală PNL-PDL Cluj a solicitat aşadar intervenţia urgentă a BEJ pentru a verifica cele menţionate mai sus, astfel încât să fie preîntâmpinată o posibilă fraudă electorală majoră.

Dacă îți place acest articol, dă SHARE  să-l vadă cât mai multă lume.

Citește și …

România își alege astăzi PREȘEDINTELE! ZiarulClujean.ro îți oferă toate informațiile în timp real, în acest articol!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata