Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Incident la Băișoara! O femeie a sărit în gol de pe un telescaun blocat la înălțime

0

telescaunUn incident deosebit de grav a avut loc în prima zi din 2015 la pârtia de schi Buscat, din comuna Băișoara,  județul Cluj. Telescaunul pârtiei s-a blocat, iar o femeie a făcut atac de panică și a sărit în gol.

UPDATE: 19.50

Potrivit ISU Cluj, persoana căzută din telescaun este posibil să aibă fractură de coloană. După ce a stat zeci de minunte suspendată și în frig, tânăra a făcut atac de panică și a sărit.

„O tânără de 25 de ani cu suspiciune de fractură de coloană a fost transportată de Salvamont de pe pârtie până la echipajul nostru medical. Victima acuza dureri în zona lombară. Aceasta a căzut de la aproximativ patru metri înălțime”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca urmează să stabilească ce leziuni a suferit tânăra.

Oficialii pârtiei s-au scuzat pentru incident și au spus că fata, dacă nu rămâne paralizată, este așteptată la schi.

„Dorim să ne cerem scuze pentru incidentul de astăzi cu telescaunul. S-a datorat unei oscilații anormale de curent pe cablu. Toate punctele nefolosite sunt valabile tot sezonul.  Ne cerem scuze încă odată pentru toată situația”, au transmis administratorii pârtiei, potrivit inturda.ro.

Citește și …

Tânăra care a sărit din telescaun la Băișoara și-a rupt coloana. Află dacă rămâne paralizată!

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata