Take a fresh look at your lifestyle.

Incident șocant în incinta SANEX. Un angajat al companiei a fost găsit spânzurat

9

Un tânăr de 30 de ani, angajat al SANEX, a fost găsit spânzurat la locul de muncă. Macabra descoperire a fost făcută de către doi colegi ai bărbatului. Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a deschis o anchetă în acest caz, la fel și Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj. Oamenii legii spun că ar fi vorba despre o sinucidere prin spânzurare cu un colier din plastic. Tânărul ar fi avut probleme de sănătate și s-ar fi luptat cu depresia în ultima perioadă. Un copilaș de câțiva ani a rămas orfan de tată.

Incidentul a avut loc joi după-masă, în incinta SANEX din Cluj-Napoca. Bărbatul de 30 de ani a fost sunat în repetate rânduri de către doi colegi, dar nu a răspuns la telefon. Îngrijorați că ceva rău s-a întâmplat, cei doi au început să-și caute colegul. Aceștia au suferit un mare șoc în momentul în care și-au văzut colegul căzut la pământ, cu un colier din plastic strâns în jurul gâtului. Imediat, cei doi au dat alarma la 112.

Polițiștii și criminaliștii au ajuns în incinta SANEX, la fel și un procuror. În urma cercetării la fața locului, oamenii legii au tras concluzia.

„În jurul orei 15:20, am fost sesizați cu privire la decesul unui bărbat, survenit în incinta unei firme din municipiul Cluj-Napoca. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de 30 de ani, spânzurat cu un colier din plastic. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre o sinucidere, nefiind alte suspiciuni. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, ne spune Mara Haiduc, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Reprezentanții SANEX, compania în incinta căreia s-a produs incidentul, arată că vor sprijini moral și financiar familia tânărului.

„Compania așteaptă derularea investigațiilor Poliției. Nu dorim să interferăm cu ancheta. În acest moment suntem preocupați de familia colegului nostru, pentru a-i putea oferi susținere morală și financiară conform obligațiilor care ne revin”, ne spune Andreea Bodola, director de marketing în cadrul SANEX.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj face propria anchetă în acest caz și asta pentru că evenimentul este catalogat drept accident de muncă.

„Cei de la SANEX au informat ITM Cluj despre incident. Pentru că s-a întâmplat în incinta companiei, în timpul programului de muncă, am demarat o anchetă pentru a stabili cauzele și caracterul acestui incident”, precizează Corina Găvriluț, purtător de cuvânt al ITM Cluj.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru publicația noastră, ZIARUL CLUJEAN, că tânărul s-ar fi luptat cu o depresie în ultima perioadă. Mai mult, acesta ar fi avut și unele probleme de sănătate.

Citește și
9 Comentarii
 1. Borsos Mihaela spune

  E mare stres în sanex, mulți ajungem la depresie, nu mă mira faptul că sa ucis acel coleg. Am lucrat și eu în sanex. Conducerea e comunistă, cel puțin e părerea mea. Luni îmi dau și eu demisia pt că nu mai rezist la stresul din sanex.

 2. un simplu spune

  si eu inainte sa ma las de munca din sanex am ajuns intrun stres destul de mare nu dau in companie acuma dar multele ore suplimentare nu fac bine in orice caz si munca care ti se cere din cauza lipsei de personal adica lucrezi dublu aproape pe aceasi bani cand eram eu acolo acuma poate sa schimbat nu stiu in orice caz asta nu e un motiv sa ne luam viata Dumnezeu ne-a dat sa o folosim spre slava Lui nu pentru slava altora, oricum poate tanarul acela sa jucat in prostie cu colieru ala de plastic nu poti sa fii sigur ca el chiar a vrut sa isi ia viata sunt mai multe variante dar parca existau camere pe acolo ei ar trebuii sa stie mai bine ce sa intampalt.

 3. Mihai spune

  Vai de capul angajatilor.sefii de tura is niste gunoaie de oameni.

 4. bogdan spune

  intradevar este mare stresusul dar este o neconcordanta in declaratile tale.ai spus ca ai lucrat iar la final ca inca mai esti angajat .daca sutetii plictisiti si decat sa va dati cu parerea mai bine apucativa de crosetat si mergeti mai des la biserica.

 5. bogdan spune

  de ce mi sau sters comentarile?

 6. Nelu Grigore spune

  Din informatiile mele tanarul nu s-a sinucis. Altele au fost cauzele.

 7. Iulian spune

  Va rog sa imi confirme cineva ca este vorba de D.T.

  1. Andreea spune

   Din păcate, da.

 8. George spune

  Da, de el este vorba.
  Eu am înțeles că pe certificatul eliberat de medicul legist scrie stop cardiac, nu respirator. Știe cineva din interior ceva?

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata