Take a fresh look at your lifestyle.

Incident șocant pe strada Jiului. Copilă căzută de la etaj

0

Incident șocant, marți după-masă, pe strada Jiului din Cluj-Napoca. O fetiță de 4 ani a căzut de la etajul al treilea, pe solul de lângă bloc. Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului și i-a acordat copilei îngrijiri.

În jurul orei 19:30 s-a produs incidentul. Micuța era lăsată în grija bunicilor. Aceasta era pe pervazul interior și s-a sprijinit de plasa de țânțari, care a cedat. Bunicii au urcat-o pe geam pe copilă pentru un plus de răcoare. Copila a căzut de la aproximativ 10 metri înălțime, fără să-i fie atenuată căderea și a supraviețuit.

„Astăzi, în jurul orei 19.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că un copil minor, în vârstă de 4 ani, a căzut de la etajul 3 al unui bloc situat pe strada Jiului din Cluj-Napoca. Fetița care se afla în grija bunicilor ar fi fost așezată pe pervazul interior al ferestrei, rezemată de plasa de țânțari. Plasa a cedat, iar minora a căzut de la etajul 3 pe pământ. Un echipaj medical i-a acordat minorei îngrijiri și a fost transportată la unitate medicală”, precizează Bianca Crișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

„Un echipaj de pompieri și unul SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată ca urmare a căderii de la înălțime a unei fetițe (cca 4 ani) pe strada Jiului din municipiul Cluj-Napoca. Fetița a primit asistență medicală de urgență și a fost transportată în stare de conștiență la spital”, precizează Andrei Biriș, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata