Take a fresh look at your lifestyle.

Incidente în noaptea de Înviere la Cluj-Napoca? Ce spune Poliția și Jandarmeria

0

slujba-invierePolițiștii din Cluj, dar și jandarmii spun că Învierea din acest an a fost ocolită de incidente. Numărul mare de jandarmi scoși în patrulare pe străzi, dar și la biserici, a dus la scăderea infracționalității.

Polițiștii și jandarmii au fost cu sutele pe străzile Clujului. Pentru prima dată, în noaptea de Înviere, orașul nostru nu a fost marcat de incidente majore.

Peste 500 de polițiști au lucrat în noaptea de Înviere și au asigurat liniștea și ordinea publică.

„În județul Cluj, în noaptea de Înviere din 2015, nu s-au înregistrat evenimente majore la care să fie nevoie de intervenția echipajelor de poliție. Peste 500 de polițiști se află pe stradă până la finalul sărbătorilor” a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Nici Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca nu s-a confruntat cu situații speciale. Jandarmii, cu efective suplimentate, au păzit bisericile din oraș și au fost alături de enoriașii prezenți la slujbele de Înviere.

„Colegii noștri au fost în zona lăcașurilor de cult pentru a preveni infracționalitatea și perturbarea liniștii și ordini publice” a spus Anda Pop, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Oamenii legii arată ca Sărbătorile Pascale din acest an au fost mult mai liniștite decât cele din anii precedenți. Polițiștii spun că nu s-au înregistrat nici accidente rutiere grave.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata