Take a fresh look at your lifestyle.

Inconștienți pe șoselele Clujului

0

Doi bărbați fără permis de conducere au fost depistați la volan, în județul Cluj, iar un al treilea avea dreptul de a conduce suspendat. Toți trei s-au ales cu dosare penale.

La data de 11 octombrie, un tânăr de 29 de ani, din orașul Huedin, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tânărul a fost depistat în jurul orei 14.20, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Horea din Huedin.

Acest tânăr reținut mai este cercetat în două dosare penale.

Tot la data de 11 octombrie, în jurul orei 09.40, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul județean 109A, în localitatea Panticeu, deși nu deținea dreptul de a conduce vehicule.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.40, în cadrul activităților de control derulate, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Dej au constatat o altă infracțiune la regimul circulației rutiere.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Baia Mare, care se deplasa cu un autoturism pe DN1C, pe raza localității Coplean, din comuna Cășeiu a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 85 km/h.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În ambele situații sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

FOTO: ARHIVĂ

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata