Take a fresh look at your lifestyle.

Infracțiuni pe bandă rulantă pe șoselele Clujului. Trei șoferi s-au ales cu dosar penal

0

politia-trafic-rutieraPoliţiştii clujeni au depistat trei conducători auto şi efectuează cercetări faţă de aceştia pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. Echipajele de poliţie rutieră au fost prezente şi ieri pe drumurile publice pentru a preveni producerea de accidente.

La data de 24 martie, poliţiştii au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru a preveni producerea de accidente rutiere, pentru a combate transportul ilicit de mărfuri şi pentru a fluidiza circulaţia.

În jurul orei 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada I.P. Reteganu, din Dej, deşi avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Un conducător auto, de 29 de ani, din judeţul Bihor, care nu poseda permis de conducere a fost depistat de poliţiştii din cadrul Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida pe pe DJ161 H, în localitatea Suatu.

În cele două cazuri s-a deschis dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Un alt conducător auto, de 25 de ani, a fost oprit în trafic, pentru control, de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, în timp ce se deplasa pe DN1C-E576, prin comuna Mintiu Gherlii.

În urma verificărilor s-a stabilit că acesta conducea un autoturism pe care era aplicat număr fals de înmatriculare, fiind radiat din circulaţie de către autorităţile belgiene din 25 martie.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul, neînmatriculat sau neînregistrat, şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare.

Poliţiştii desfăşoară permanent acţiuni de prevenire şi combatere a cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata