Take a fresh look at your lifestyle.

Infracțiuni rutiere sancționate de polițiștii clujeni

0

accident-rutier-politia-rutiera (28)

La data de 28.11.2016, în jurul orei 18,00 poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, Compartimentul Rutier, au depistat un tânăr de 26 ani, din Gherla , în timp ce conducea autoturismul pe str. Horea din municipiul Gherla, autoturismul fiind neînmatriculat, numărul de înmatriculare și autorizația de circulație provizorie fiind expirate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

 

La data de 28.11.2016, în jurul orei 16:30, pe DJ 107M, în comuna Săvădisla, județul Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu avarierea a două autovehicule.

În fapt, un bărbat de 47 ani, în timp ce conducea autovehiculul pe DJ 107M, în localitatea Vlaha, comuna Săvădisla, județul Cluj, din direcția Luna de Sus spre Săvădisla, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, fiind carosabil umed, și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar din direcţia Săvădisla spre Luna de Sus, de către un bărbat de 34 ani.

Accidentul s-a soldat cu avarierea a două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 10.000 lei.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul de 47 ani se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

 

La data de 28.11.2016, în jurul orei 16,00 poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej, au depistat un bărbat de 54 ani, din comuna Chiuieşti, jud. Cluj, în timp ce conducea un tractor pe DJ 182D, prin localitatea Chiuieşti, autovehiculul fiind neînmatriculat, conducătorul auto nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, fapte prevazute şi pedepsite de Codul Penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata