Take a fresh look at your lifestyle.

Înșelătorie inedită la Cluj: A închiriat o mașină cu nume fals și s-a oferit să o recupereze cu numele real pentru 500 de euro. Între timp vânduse autoturismul. Ce a urmat …

0

autoPoliţiştii clujeni au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit de înşelăciune şi au recuperat prejudiciul cauzat. Bărbatul ar fi solicitat şi primit 500 euro de la o firmă ,,rent a car” pentru a recupera un autoturism pe care tot el l-ar fi închiriat anterior, sub o altă identitate.

La data de 8 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, o persoană suspectată de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Din investigaţii a reieşit că un bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, i-ar fi promis administratorului unei firme de tip ,,rent a car” că îi va  recupera un autoturism, care nu i-ar fi fost restituit la finalizarea contractului de închiriere. În cursul lunii decembrie 2014, cei doi s-ar fi întâlnit într-un complex comercial, unde partea vătămată i-ar fi remis 500 de euro celui bănuit de comiterea faptei ilicite pentru a-i presta serviciul promis.

În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul ar fi fost cel care, sub o altă identitate, ar fi închiriat autoturismul, pe care s-ar fi oferit să îl recupereze, de la societatea „rent a car” şi nu l-ar fi restituit. De asemenea, s-a constatat că acesta ar fi vândut vehiculul unei persoane de pe raza judeţului Hunedoara.

Poliţiştii clujeni, în urma investigaţiilor desfăşurate, au identificat cumpărătorul vehiculului şi au recuperat autoturismul, predându-l părţii vătămate.

În cauză, continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata