Take a fresh look at your lifestyle.

Interrail Pass, abonamentele CFR Călători cu care poți vedea 33 de țări din Europa

0

Pentru cei care doresc să călătorească în Europa cu trenul, la preţuri accesibile, CFR Călători pune în vânzare şi în acest an oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora diverse ţări din Europa, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maximum doi copii însotiţi de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.

Călătorii pot opta pentru una din cele două variante ale Pass-ului Interrail:
– Interrail Global Pass pentru călătoria în 33 de ţări europene,
– Interrail One Country Pass pentru călătoria într-una din ţările din Europa

În plus, varianta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Detalii despre tarife şi alte informaţii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea Trafic Internaţional / Interrail şi pe http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută la casele de bilete din staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informaţii despre circulaţia trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internaţional Gara de Nord Bucureşti).

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata