Take a fresh look at your lifestyle.

Întreţinere, relaxare și dezvoltare armonioasă la Bazinul de Înot Turda. Care sunt beneficiile sportului în apă

0

bazin-inot-salina-turdaÎnotul este cel mai potrivit sport pentru o dezvoltare armonioasă a corpului, dar şi a psihicului. Atunci când înotăm ne concentrăm exclusiv pe mişcările pe care trebuie să le facem, coordonarea fiind cea mai importantă. Astfel gândurile negative sunt îndepărtate.

De asemenea, în timpul înotului sunt eliminate endorfine ceea ce ne aduce un grad ridicat de fericire şi starea noastră va fi una pozitivă. Spunem că înotul este potrivit pentru o dezvoltare armonioasă a corpului deoarece pune în mişcare toate grupele de muşchi (braţe, spate, abdomen e.t.c.)

Bazinul de Înot Turda vă invită la sport şi mişcare pentru întreţinerea şi sănătatea voastră, totul la tarife mai mult decât accesibile.

Programul de funcţionare al Bazinului de Înot Turda este de luni până vineri între orele 09.00 – 19.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 09.00 – 21.00.

Tarifele de intrare pentru adulţi sunt de 10 lei, respectiv 5 lei pentru copii, elevi sau studenţi.

La Bazinul de Înot Turda se organizează cursuri de iniţiere şi perfecţionare înot pentru copiii care au vârsta minimă de 5 ani, dar și pentru adulţi. Prin înscrierea la cursurile de înot beneficiaţi de îndrumarea specializată a instructorilor bazinului de înot.

Pe lângă orele petrecute la Bazinul de Înot Turda, aveţi posibilitatea de a vizita şi Salina Turda, cel mai frumos loc subteran din LUME.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata