Take a fresh look at your lifestyle.

Învățător din județul Cluj, cercetat penal pentru purtare abuzivă

0

Dosar penal pe numele unui învățător din comuna clujeană Jucu. Dascălul ar fi lovit un copil cu un indicator din lemn. Minorul s-ar fi plictisit la pregătirea serbării pentru ziua de 8 Martie și ar fi făcut unele comentarii deplasate. După acest incident, alți părinți îl acuză acum pe învățător că și lor le-ar fi lovit copiii.

Învățătorul și-ar fi pierdut răbdarea din cauza unui elev obraznic, pe care l-a lovit cu un indicator de lemn. Copilul s-a plâns apoi părinților că a fost lovit de cadrul didactic, iar mama minorului a depus plângere la poliție și i-a scos copilului certificat medico-legal.

„Mama unui minor în vârstă de 8 ani, în clasa a I-a, a depus, în 7 martie, o plângere penală la unitatea de poliţie, sesizând că fiul său, în timp ce se afla la ore, a fost lovit cu un obiect contondent de către învăţător. Conform primelor informaţii, în timpul unor repetiţii pentru serbarea de 8 Martie, elevul ar fi fost obraznic, motiv pentru care ar fi fost lovit cu un indicator din lemn. Minorul şi mama acestuia s-au prezentat la IML Cluj pentru un certificat medico-legal prin care s-a stabilit că băiatul avea nevoie de o zi de îngrijiri medicale”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Învățătorul este cercetat de către oamenii legii pentru purtare abuzivă.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata