Take a fresh look at your lifestyle.

IPJ Cluj repetă istoria. Se laudă în prag de Crăciun că a confiscat lemne de foc

0

Polițiștii clujeni se laudă că au confiscat 2,5 m.c. de lemn de fag, pentru foc, cu două săptămâni înainte de Crăciun. Operațiunea „Fără căldură de Crăciun”, demarată de polițiști în aceste zile, a avut loc pe raza localității Gilău. Nu este pentru prima dată când IPJ Cluj găsește cele mai neinspirate momente pentru a-și promova acțiunile. În 2016, cu exact 4 zile înainte de Crăciun, IPJ Cluj se lăuda că a confiscat o cantitate mică de lemne de foc.

„La data de 12.12.2018, în jurul orelor 06:00, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au depistat un bărbat din comuna Gilău, județul Cluj în timp ce transporta pe raza comunei cantitatea de 2,5 mc lemn foc fag, fără documente legale de proveniență și transport.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă contravențională conform Legii 171/2010 în valoare de 5000 lei, iar cantitatea de 2,5 mc lemn foc fag a fost confiscată, fiind predată în custodie Ocolului Silvic Someșul Rece”, se precizează într-un comunicat al IPJ Cluj.

Acțiunile sunt lăudabile, indiferent de cuantumul prejudiciului, dar modalitatea de promovare a unora și uneori contextul nu sunt tocmai potrivite.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata