Take a fresh look at your lifestyle.

Ipoteză ȘOC: Tatăl și fiul care au comis crima din Tritenii de Jos ar putea scăpa de arest!

3

politia-nu-trecetiIpoteză șoc în cazul crimei din Tritenii de Jos, județul Cluj, criminalii ar putea scăpa de arest. Ovidiu Rotar, în vârstă de 21 de ani și tatăl său Marin Eugen Rotar, în vârstă de 47 de ani, ar putea să scape de închisoare dacă o expertiză psihiatrică le vine în ajutor. Nu este pentru prima dată în România când o astfel de expertiză îi salvează de la închisoare pe criminali.

Ovidiu Rotar și Marin Rotar sunt tatăl și fiul care în data de 26 octombrie au omorât în bătaie un consătean, pe Sebastian Cristurean, de 34 de ani, după care i-au tăiat o mână cu securea. Terifianta crimă a avut loc în centrul localității Tritenii de Jos, sub privirile neputincioase ale oamenilor care nu au intervenit.

Tatăl și fiul l-au ucis pe Sebastian pentru că îl bănuiau că le-a incendiat un fânar cu o seară înainte de crimă. Acel fânar construit chiar de victimă, pentru care nu a fost plătit de criminali.

Expertiza psihiatrică, potrivit unor surse judiciare, ar fi salvarea celor doi criminali care au șocat Clujul. Ovidiu Rotar și Eugen Rotar vor fi supuși unei astfel de expertize pentru a se afla dacă cei doi bărbați, tată și fiu, aveau discernământ în momentul în care l-au atacat și omorât pe Sebastian Cristurean.

Dacă expertiza va dovedi că cei doi nu erau conștienți de ceea ce fac, măsura luată împotriva lor va fi internarea într-un centru de specialitate pentru tratarea bolilor psihice.

Nu este pentru prima dată când un criminal din țara noastră scapă după un estfel de examen medical.

În luna martie 2015, un adolescent care a ucis din gelozie o elevă olimpică, la Iași, a scăpat de arest, după ce medicii psihiatri au considerat că tânărul de 17 ani este un iresponsabil, bolnav psihic.

Citește și …
EXCLUSIV FOTO – Cine sunt bestiile care au comis crima din Tritenii de Jos, ce antecedente au, și cum l-au hăcuit pe clujean în două reprize

Citește și …
18+ Detalii șocante despre crima oribilă din județul Cluj. Motivul halucinant pentru care un bărbat a fost ucis cu o rangă și o secure

Citește și
3 Comentarii
  1. Adelina spune

    ar fi culmea….. legile din Romania :-j . cum se poate asa ceva? cati oameni mai tre sa ii taie cu securea si cu toporul ca sa fie inchisi ? :-j

  2. Ana spune

    Jeguri ordinare , sa putrezeasca in inchisoare

  3. Anonim spune

    Bai oameni buni luati atitudine trei copii au rămas fara tata unul nenăscut care nu il va cunoaste niciodată si autoritatile nu iau nici o masura impotriva acestor nemernici chipurile ca sunt nebuni si nu au stiut ce fac???un om care nu stie ce face nu merge sa se autodenunte de unul singur.ganditi-ca ca unul din copii a asistat la scena si are nevoie urgentă de un specialist pt trauma suferita dar la noi mai bine iti merge sa te dai nebun sau sărac si sa te plângi ca scapi de toate Autoritățile competente ce fac dorm?sunteți jalnici tratați oameni ca pe niste animale iar bestiale cu chip de om sunt tratate din bani nostri sa se prefacă

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata