Take a fresh look at your lifestyle.

La 26 de ani s-a spânzurat în Pădurea Baciu! Motivul pentru care și-a luat viața i-a îngrozit pe părinții tânărului

0

spanzurat1Moarte cu multe semne de întrebare la Cluj-Napoca. Un tânăr de 26 de ani a fost găsit fără viață, spânzurat în Pădurea Baciu. Tânărul, spun rudele acestuia, și-ar fi luat viața după o ceartă cu iubita lui. Sinucigașul s-ar fi văzut cu iubita înainte de a fi găsit spânzurat.

Potrivit părinților, Tasnadi Zoltan a fost ieri în vizită la iubita lui, unde a avut loc o ceartă între cei doi. Este ultimul lucru pe care-l știu despre băiat.

„De atunci n-am mai auzit nimic despre el, nu a mai ajuns acasă. Zilele trecute, Zoli era foarte supărat și mi-a spus că nu-l mai iubește nimeni pe lumea asta”, ne-a spus șocată mama băiatului, pentru ClujManifest.ro.

Bărbatul lucra la o brutărie din Cluj-Napoca, iar vestea morții sale a căzut ca un traznet în rândul familiei, a prietenilor și a cunoscuților săi.

„Poliția a fost sesizată ieri, în jurul orei 12, cu privire la faptul că un tânăr a fost găsit decedat în Pădurea Baciu. În urma unei examinări sumare, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme de agresiune. Cadavrul tânărului de 26 de ani a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei. Poliția continuă cercetările în cauză, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul”, a declarat pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vârci.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata