Take a fresh look at your lifestyle.

La aproape o lună de la furtul din Rectoratul USAMV, Daniela Florea și subalternii săi o ard în continuare cu „cercul de suspecți”

0

A trecut aproape o lună de la furtul de bani și tichete valorice din Rectoratul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, iar anonima Daniela Florea, șefa Biroului de Poliție pentru Centrul Universitar, susține în continuare că are un „cerc de suspecți”. Nimic mai mult. Asta a susținut de la început, de la spargere. Florea refuză să dea informații despre stadiul anchetei și vorbește despre „suspecții”, alături de subalterni, dar nimic mai mult. Oare chiar există acei „suspecți”? Am numit-o anonimă pentru că nu s-a auzit până acum de ceva rezultate remarcabile obținute de această doamnă care încasează, lunar, un salariu de … nu știm pentru că și-a ascuns pe declarația de avere sumele încasate de la Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Oricum, câteva mii bune. La capitolul venituri, se poate observa foarte clar, sumele încasate de Florea au fost acoperite. Singurele venituri vizibile pe declarația de avere sunt cele ale soțului, care lucrează în mediul privat. Foto, mai jos.

Reamintim, joi, 3 octombrie 2019, s-a constatat de către angajații universității, ajunși la serviciu, intrarea prin efracție în clădirea Rectoratului USAMV Cluj-Napoca.

Prejudiciul total în urma spargerii casieriei USAMV se ridică la 90.000 de lei. Hoții au furat aproximativ 30.000 de lei cash și bonuri valorice de aproximativ 60.000 de lei. De atunci și până acum s-a vorbit doar despre „cerc de suspecți” , iar ancheta pare să bată pasul pe loc.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata