Take a fresh look at your lifestyle.

La Jenu în cârciumă nu se mai fumează, dar nici polițiștii nu mai calcă pragul localului

0

După ce publicația noastră, Ziarul Clujean, a publicat imagini video din barul cunoscut sub denumirea La Jenu, din Huedin, fumatul a fost sistat în acest local. Patronul, Eugen Agrijan, a tunat și fulgerat, dar nu a avut ce face și a interzis fumatul pentru un moment.

Vineri v-am prezentat într-un articol că în localul La Jenu se fumează, cu toate că avem o lege antifumat. Pe rețelele de socializare, în apărarea patronului barului, clienții au arătat că a fost vorba de o petrecere privată, cu toate că sursele noastre spun că în localul respectiv se fumează tot timpul. Legea e foarte clară și spune că este interzis fumatul în spațiile publice închise, singura excepție fiind închisorile.

Oficial, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj susțin că s-au autosesizat în urma articolului nostru și monitorizează barul cu pricina. Neoficial, spun surse din aceeași instituție, polițiștii care fumau zilnic La Jenu nu mai calcă pragul acestui local, să nu vadă, să nu audă că se fumează și să nu fie nevoiți să ia măsuri.

Vezi imaginile video dacă dai click AICI!

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata