Take a fresh look at your lifestyle.

Lansare de candidați la PRM Turda, cu surprize: ”Nu mai avem ce căuta cu discursuri împotriva minorității maghiare”

0

doru-anca-presedinte-prm-turdaDoru Anca, președintele PRM Turda și-a surprins astăzi auditoriul de la Turda și a anunțat că Partidul România Mare nu mai trebuie să folosească retorica anti-maghiară. „Discursul acesta împotriva minorității maghiare trebuie să înceteze, azi nu mai ține. Suntem o țară membră NATO”, a declarat liderul PRM Turda, care a lăsat să se înțeleagă că cel puțin la Turda, PRM nu va mai folosi un astfel de discurs, scrie InfoArieș.ro.

Doru Anca a făcut afirmația cu ocazia ședinței de lansare a candidaților PRM Turda, organizată sâmbătă, 14 mai la sediul filialei din Turda, a partidului dar ideea renunțării la discursul anti-maghiar s-a conturat în interiorul partidului încă din 2013, de la Congresul extraordinar al partidului de la Alba Iulia. Dan Brudașcu, fost parlamentar PRM (2000-2004), prezent la întâlnire, a numit înnoirea discursului electoral drept „o revoluție internă a PRM”.

Programul politic al PRM Turda este concetrat pe trei direcții, una anti-corupție și de control al cheltuielilor publice, una de reducere a impozitelor și taxelor și o direcție ce are la bază acordarea unor drepturi pentru diverse categorii sociale. Liderul PRM promite acordarea de locuri de casă pentru tineri, menținerea subvențiiilor la transportul public pentru pensionari și elevi.

Prioritățile pentru Turda sunt, în opinia liderului PRM, inventarierea rețelelor de apă canal și a drumurilor împreună cu necesarul de intervenții pentru rețelele de comunicații, energie electrică și gaz, urmate de programarea și supravegherea tuturor lucrărilor de construcții. „Trebuie văzut unde e necesar să se construiască, dar mai ales cum”, mai spune Anca.

Scopul lui Anca și al PRM este să acceadă în Consiliul local. Anca mizează pe faptul că a fost cea mai vocală voce din Consiliul local, care a criticat modul de cheltuire a banilor publici.

PRM pregătește pentru următoarele săptămâni, începând de luni, o campanie directă de abordare a alegătorilor prin intermediul membrilor PRM, înarmați cu pliante.

Fostul deputat PRM, Dan Brudașcu a vorbit despre oferta politică a PRM pentrun Consiliul Județean. Formațiunea politică propune electrificarea unor localități din Cluj, refacerea căilor secundare de acces spre județele Bihor și Alba și susține, la nivel național blocarea văzării de terenuri către cetățenii străini.

Foto realizat de Infoarieș pentru publicația noastră, Ziarul Clujean.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata