Take a fresh look at your lifestyle.

Lasă-te sedus de o cafea aromată de la Dallmayr

0
Conținut oferit de: 
espressocafe.ro.

Iubitorii de cafea ştiu întotdeauna să aprecieze un produs cu tradiţie, iar Dallmayr este un brand renumit pentru provenienţa sa regală, calitate, beneficii şi, deloc în ultimul rând, o savoare greu de egalat. Alois Dallmayr se număra printre cei mai mari comercianţi de delicatese din Europa şi, totodată, este cel care a dat numele acestei mărci de cafea rafinată de provenienţă germană. Dar hai să începem cu începutul poveştii acestei cafele savuroase!

Dallmayr – scurt istoric

Dallmayr a fost înfiinţată în urmă cu peste 300 de ani în Munchen de către Christian Reitter, un om de afaceri, şi şi-a primit actualul nume abia în 1870 de la noul său proprietar, Alois Dallmayr. În prezent, compania îşi desfăşoară activitatea pe întregul glob, iar sediul central continuă să existe în capitala bavareză, atrăgând anual peste 2.8 milioane de localnici şi turişti din întreaga lume. Mai mult, clădirea sediului este marcă înregistrată şi, totodată, logo-ul brandului. 

La început cafeaua se vindea numai în magazinul familiei Dallmayr. Magazinul a devenit destul de repede furnizor pentru curtea regală bavareză şi alte curţi regale, ajungând în anul 1900 unul dintre sursele de delicatesele renumite în întreaga Europă. Cafea Dallmayr a devenit brand comercial în 1933. 

Dallmayr – produse renumite

În 2009, cafeaua şi ceaiul Dallmayr erau vândute şi savurate în numeroase restaurante şi cafenele, fiind produse renumite pentru calitatea lor. În prezent, cafeaua Dallmayr este unul dintre bunurile de larg consum cele mai importante din Germania iar compania lansează în permanenţă produse noi şi inovatoare precum cele din linia Crema d-Oro sau Capsa. În prezent, pe lângă comercializarea cafelei care o reprezintă, Dallmayr şi-a extins activitatea şi pe partea de delicatese, catering pentru evenimente şi restaurante. 

Cafeaua Dallmayr – o marcă de excepţie cu numeroase beneficii

Datorită calității sale excelente, cafeaua Dallmayr a devenit cunoscută în întreaga lume. Brandul se mândrește cu o gamă impresionantă de produse, inclusiv cafea măcinată, boabe, instant și capsule. Fiecare sortiment de cafea este preparat cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, astfel încât să ofere cea mai bună aromă și gust. 

Cafeaua Dallmayr are o mulțime de avantaje și beneficii. Are un conținut mai scăzut de cofeină decât alte branduri, fiind potrivită pentru cei care doresc să se bucure de aromă şi gust, fără a simţi efectele intens energizante ale cafeinei. De asemenea, cafeaua Dallmayr nu conține aditivi sau conservanți, ceea ce o face mai sănătoasă decât cea din alte branduri. 

Ce avantaje ai dacă alegi cafeaua Dallmayr

Cafeaua Dallmayr este una dintre cele mai cunoscute mărci de cafea pe plan internaţional. Aceasta oferă o experienţă unică, fiind o cafea preparată din boabe de cafea proaspăt prăjite şi măcinate, motiv pentru care are un gust deosebit, bogat şi intens. Aroma sa se dezvolta pe măsură ce bei, oferindu-ţi o experienţă plăcută. 

De asemenea, această cafea conţine antioxidanţi care ajută la prevenirea bolilor de inimă şi a cancerului. Antioxidanţii ajută, de asemenea, la reducerea inflamaţiei şi la îmbunătăţirea sistemului imunitar. În plus, cafeaua Dallmayr este bogată în minerale precum calciu, fosfor şi magneziu care sunt esenţiale pentru buna funcţionare a organismului. 

În concluzie, Dallmayr este unul dintre cele mai renumite branduri de cafea din lume. Oferă clienților produse de cea mai bună calitate, cu un conținut scăzut de cafeină, fără aditivi și conservanți, și o gamă variată de servicii excelente. Prin urmare, pentru cei care doresc să se bucure de aroma unei cafele superioară, Dallmayr este cea mai bună alegere. 

Daca esti iubitor de cafea Dallmayr avem o veste buna. Poti comanda simplu si rapid pe magazinul online EspressoCafe.ro cafea la cele mai bune preturi direct din confortul casei tale. Tu alegi cafeaua preferata, noi iti livram rapid din stoc.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata