Take a fresh look at your lifestyle.

Legendary își lansează colecția 2019 la un festival internațional de modă (P)

0

Legendary este un brand destul de „tânăr” pe piața clujeană a rochiilor de mireasă, a costumelor de ceremonie și nu numai. În 17 ianuarie împlinește doi ani, dar am avut parte de o creștere spectaculoasă în timpul acesta. Suntem invitați la o mulțime de festivaluri de modă, atât naționale, cât și internaționale. În curând, vom apărea în diferite publicații de specialitate din Italia și Dubai, lucru care ne bucură extrem de tare.

Piața clujeană, sau cea din România, mai bine zis, deoarece clienții noștri nu sunt doar clujeni, avea nevoie de un brand de lux, de ceva ieșit din tipare. Așa am apărut noi, cu interpretări moderne ale rochiilor clasice, dar și cu modele actuale, cu materiale prețioase, cu pietre și perle veritabile, cu aplicații 3D etc.

Am reușit într-un timp scurt să colaborăm cu brand-uri consacrate, care, până acum, nu au fost prezente pe piața clujeană. Ne mândrim cu faptul că Legendary pune la dispoziția clienților pantofi de damă creați de celebrul designer Mihai Albu. Nici partea masculină nu a fost neglijată, deoarece pantofii bărbătești poartă semnătura Ștefan Burdea. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pantofii se realizează la comandă, după dimensiunile și dorințele fiecăruia. O altă colaborare pe care ne mândrim că o avem este cea cu Casa de Blănuri MG, casa de blănuri nr. 1 în România.

Showroom-ul Legendary a fost special gândit pentru a oferi o experiență unică, legendară, atât doamnelor, cât și domnilor.

Primul nivel este destinat doamnelor și domnișoarelor. Aici se găsesc atât rochii de mireasă, cât și de ocazie, precum și toate accesoriile necesare pentru a crea o ținută perfectă, cum ar fi: diademe, coronițe, voaluri, pantofi etc.

Viitoarele mirese sunt tratate ca niște adevărate prințese. Sunt întâmpinate cu șampanie, au la dispoziție un podium pe care să strălucească în lumina reflectoarelor, în timp ce sunt admirate de pe o canapea, într-un mod confortabil, de către prietene sau familie. Consultantele noastre vestimentare le stau la dispoziție în tot acest timp, pentru a contribui la alegerea sau crearea rochiei mult visate.

Ca să eliminam orice fel de superstiție legată de ziua nunții, dar ca viitorii miri să poată veni împreună la probe, partea masculină a fost gândită la nivelul superior al clădirii, unde, după o discuție relaxată despre marele eveniment și tema acestuia, alături de un pahar de băutură, de data aceasta mai masculină, începe și alegerea costumului. Încurajăm viitorii miri să aleagă un costum custom made, adică un costum făcut la comandă, special pentru ei. Știm că este foarte important să arăți impecabil în ziua nunții tale.

Costumele făcute la comandă se pot personaliza: de la wear, alegerea stofei (avem peste 1.500 de stofe, lucrăm cu cei mai renumiți producători din lume), la lungimea sacoului, lățimea reverului, brodarea numelui sau a unor mesaje, culoarea și modelul căptușelii, culoarea nasturilor etc. Când vine vorba de personalizarea costumului, nu există limite. Avem și partea de ready to wear, o largă varietate de costume gata executate pe diferite mărimi, costume care fac parte din colecțiile noastre, de asemenea, și acestea foarte frumoase, din aceleași stofe de cea mai bună calitate.

La ultimul nivel al salonului nostru se află o croitorie, unde, în cel mai scurt timp posibil, croitorii Legendary reușesc să realizeze ultimele ajustări pentru ca ținutele clienților noștri să fie perfecte.

1. Când și unde va avea loc lansarea noii colecții marca Legendary?
Lansarea va avea loc în data de 17 octombrie 2018, în cadrul festivalului internațional de modă Romanian Fashion Philosophy. Vom urca pe scenă alături de nume mari ale modei naționale și internaționale. Dintre acestea țin să menționez C. Beyfield, Q.C Paris, Ștefan Musca și Michal Negrin.

2. Cu ce veniți nou anul acesta, față de colecțiile precedente?
Nu pot spune că venim neapărat cu ceva nou, ne păstrăm linia. Bineînțeles, colecția a fost concepută în concordanță cu trendurile internaționale pentru anul 2019, în materie de wedding. Rochiile sunt accesorizate cu cristale, pene, perle și dantele de cea mai bună calitate, iar în întâmpinarea viitorilor miri, pe lângă clasicele smoking-uri, pentru 2019, venim cu fracuri, tunici și redingote din materiale care ies din tipare: stofe cu glitter, broderii aplicate, brocart etc.

3. Ce elemente crezi că vă diferențiază de competiție?
Ceea ce ne diferențiază este faptul că, încă de la început, am pus accentul pe extravaganță și unicitate.

4. Care crezi că sunt cele mai căutate elemente, atât la o rochie de mireasă, cât și la un costum de ceremonie?
Asta e o întrebare la care nu neapărat pot spune că am un răspuns. Gusturile diferă de la un client la altul. Cert este că, la Legendary, orice dorință a clientului poate fi pusă în aplicare.

5. Pe ce se bazează tema noii colecții și cum ai vrea să fie percepută de clienți?
Ne dorim ca acest lucru să rămână o surpriză până în data de 17 octombrie. Lansarea colecției Legendary 2019 va fi transmisă în direct pe Fashion Channel în toată lumea și pe pagina noastră de facebook Legendary (https://www.facebook.com/houseoflegendary). De asemenea, suntem prezenți și pe Instagram @houseoflegendary.

Vă invit să ne urmăriți!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata