Take a fresh look at your lifestyle.

Lorant Kudor Duka, ucigașul cu BMW al femeii din Huedin, în fața judecătorilor. Avem documentul din care aflăm oficial acuzațiile procurorilor

0

Procesul tânărului care în primăvara acestui an a accidentat mortal o femeie în Huedin și a fugit cu cadavrul pe capotă este pe cale să înceapă la Judecătoria Huedin, după ce săptămâna trecută magistrații din acest oraș au amânat începerea judecății cu o săptămână. Lorant Kudor Duka este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat fără drept de circulație în România și fără asigurare. Din Rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin aflăm detalii halucinante despre cum s-a petrecut accidentul și ce a făcut Lorant Kudor Duka după ce a ucis-o pe femeia de 76 de ani.

După ce a accidentat-o mortal pe femeie, Lorant Kudor Duka  nu s-a oprit și nu a încercat să o salveze, arată acuzatorii. El s-a dus la o terasă din centrul orașului, unde a băut o cafea și o bere, având cu el și doi martori. La scurt timp după producerea accidentului, tânărul a reușit să îi cumpere pe copiii femeii ucise de către el, cu suma de 3.000 de lei pentru fiecare din cei 4 urmași. Amărâți și pentru ridicola sumă de bani, copiii femeii au renunțat la partea civilă din procesul penal.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Lorant Kudor Duka, imediat după ce a scăpat din arestul la domiciliu, și-a continuat viața într-un stil opulent, prin cluburi și excursii prin țară. Acesta a postat nenumărate mesaje pe Facebook, care de care mai ostentative, de parcă nu ar regreta că a ucis un om. Ba mai mult, în una dintre postări, Duka a sfidat autoritatea polițiștilor și s-a pozat cu caschetele acestora pe cap, în timp ce oamenii legii așteptau ca autospeciala să fie curățată.

Din Rechizitoriul procurorilor aflăm că Lorant Kudor Duka a intrat pe contrasens cu autoturismul și acolo a accidentat-o mortal pe femeie. Cercetările arată că acesta și-a continuat drumul cu cadavrul femeii pe capotă mai bine de 300 de metri.

Mai jos, DOCUMENTUL din dosarul procurorilor.

Citește și …
FOTO – Lorant Kudor Duka, tânărul care a omorât o bătrână și a fugit cu cadavrul pe capotă, o nouă lovitură în Huedin
Citește și …
Ucigașul cu BMW al femeii din Huedin a scăpat din arestul IPJ Cluj. BANII ar fi rezolvat totul! În Anglia a fost CONDAMNAT!
Citește și …
FOTO – Cine este criminalul cu BMW care a omorât o femeie în Huedin și a plecat cu cadavrul pe capotă. Motivul pentru care a fugit
Citește și …
VIDEO – Arest preventiv pentru BMW-istul care a ucis-o pe femeia din Huedin și i-a dus cadavrul pe capotă. Ce a făcut după ce a omorât-o

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata