Take a fresh look at your lifestyle.

Lucrări de reabilitare a podurilor situate pe drumul judeţean DJ 109D Jucu

0 1

Consiliul Județean Cluj anunță participanții la trafic care tranzitează drumul judeţean DJ 109D Jucu faptul că pe podul situat peste râul Someș, circulația se desfășoară alternativ, ca urmare a lucrărilor de reabilitare aferente acest obiectiv de infrastructură.

Este vizat astfel podul situat la poziția kilometrică 29+162 și care are o lungime de peste 30 de metri, construcție aflată în acest moment într-o stare avansată de degradare. Principalele categorii de lucrări care se derulează vizează refacerea suprastructurii podului și a căii de rulare, respectiv decaparea stratului existent, refacerea hidroizolației și așternerea a două straturi de asfalt. De asemenea, mai sunt prevăzute lucrări de refacere a trotuarelor și a balustradei.

Datorită specificului acestor lucrări de îmbunătățire a infrastructurii rutiere, ele se desfășoară etapizat, pe câte un sens de circulație, pentru a nu perturba total circulația persoanelor și vehiculelor. După finalizarea lucrărilor la acest obiectiv, lucrările de reabilitare vor continua la cel de al doilea pod, situat la poziția kilometrică 25+850, aflat și acesta într-o stare avansată de degradare fizică.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata